ECO DLAND

ARTÍCLES FETS DE PLÀSTIC RECUPERAT

Els articles DLand® estan fets amb un teixit que s’ha el·laborat a partir de plàstic recuperat. Amb el plàstic que se recupera gràcies a les plantes de triatge on arriba el contingut dels contenidors grocs. Però també hi ha molt plàstic que no arriba als contenidors grocs (ni a cap altre contenidor), sinó que acaba acumulat en un abocador, incinerat o pitjor encara, formant part del nostre entorn, als oceans, mars, pantans, rius, platges, boscos, als vorals de totes les carreteres… perjudicant el medi ambient i la biodiversitat que hi viu.

PER UN FUTUR MÉS NET

ECO DLand, el poder de cadascú de nosaltres per reduïr els residus mundials.

PROBLEMA: Milions d’envasos d’un sol ús es sumen diàriament a les escombraries o acaben escampats de forma indiscriminada pels rius, platges, oceans, boscos, etc…, causant greus danys al medi ambient de manera descontrolada. Un problema obvi, si pensem que una ampolla d’aigua, o una llauna de refresc conviurà amb “nosaltres” centenars d’anys (quan tenen una vida útil de poques setmanes des de que surten de la planta embotelladora fins que el consumidor la llença). 

SOLUCIÓ: Cal reduir el nombre de residus, consumint productes respectuosos amb el medi ambient, reciclant o reutilitzant-los per donar-los una altra utilitat. Hem de ser els consumidors els qui exigim aquest canvi, hem de dir PROU PLÀSTIC D’UN SOL US! i deixar de comprar aquells productes que els utilitzen. Aquest canvi ja s’està fent!

LA UNIÓ FA LA FORÇA!

Nosaltres, juntament amb altres organitzacions i amb la col·laboració voluntària de moltes persones, organitzem i participem en neteges de platges, boscos i rius de la Costa Brava (Girona, Catalunya).

Dins de les nostres possibilitats, intentem recollir tot allò que no hauría de formar part del medi ambient i tot el que es pugui recuperar per ser reciclat i reconvertit en matèria primera.

Agraïr des d’aquí pa participació i col·laboració de totes aquestes persones, entitats, empreses, organitzacions i associacions, sense elles no seria possible.

Algunes de les entitats amb qui col·laborem a l’hora de fer una #cleanup són: