COVID19

DLAND ES VOL SUMAR A LES PERSONES, EMPRESES I INSTITUCIONS QUE SABEN LA DIFÍCIL SITUACIÓ QUE VIU EL MÓN SENCER I EN MOSTRA DE SOLIDARITAT CAP A TOTS, HEM REBAIXAT TOTS ELS NOSTRES ARTÍCLES, PERQUÈ NO ES TRACTA DE GUANYAR SINÓ D’AJUDAR.

VOLEM AGRAÏR A TOTES LES PERSONES QUE EN AQUESTS MOMENTS ARRISQUEN LA SEVA PRÒPIA SALUT I LA DE LES SEVES FAMÍLIES PER AJUDAR ALS ALTRES, JA SIGUIN SANITARIS, CAIXERES DE SUPERMERCAT, LA TRIPULACIÓ DELS AVIONS, ETC… A TOTES ELLES,

 GRÀCIES

RECICLAR PLÀSTIC PER OBTENIR UN TEIXIT

DLand® organitza i participa en neteges de platges i boscos a la Costa Brava. Alguns dels plàstics que es recuperen es convertiran en fil per fer teixits.

PRODUIR ARTÍCLES SOSTENIBLES

DLand® dissenya i produeix diferents línies de productes que utilitzen un teixit que ha estat el·laborat a partir de plàstic recuperat.
Aquests artícles van desde joguines a pancartes de gran format, roll-ups, photocalls, bosses per comerços, clauers, lanyards, etc…
Feu clik damunt les imatges per descobrir les diferents gammes de productes:
• Joguines
• Merchandising
• Displays

ELS RESIDUS: LA NOVA MATÈRIA PRIMERA

EL CONSUM SOSTENIBLE
• Reduïr el nombre de residus. Evitar els envasos d’un sol ús. Recollida selectiva de residus

LA PRODUCCIÓ SOSTENIBLE
• Reduïr l’ús d’energía i les emissions de CO2. Reduïr l’ús d’aigua, de terra i d’agents químics. Ser respectuós amb la biodiversitat. Producció de proximitat, evitar el transport marítim

DLAND,

SOSTENIBILITAT I SOLIDARITAT

SOSTENIBILITAT
• El 90% dels artícles  del nostre catàleg estan fets amb teixits de PET recuperat i reciclat i les nostres joguines reutilitzen envasos com a suport.

SOLIDARITAT
• Els nostres artícles estan confeccionats per persones en risc d’exclusió social de la provincia de Barcelona. 

Recuperar plàstic per obtenir un teixit amb el qual fem els nostres artícles (+info…)

Volem que les nostres joguines siguin divertides, però sobretot que siguin sostenibles i ecològiques (+info…)

TALLERS DLAND, CONNECTEM ELS MÉS PETITS AMB LA SOSTENIBILITAT

de tenir un munt de envasos per llençar a tenir una ciutat meravellosa que ens volem emportar a casa!

+informació aquí

En aquest vídeo veureu com DLand, treballa amb les escoles fent tallers de sensibilització mediambiental.

En aquests tallers els alumnes converteixen els envasos per tirar en espectaculars ciutats que volen emportar-se a casa. El que abans era “menyspreable” ho han convertit en quelcom molt preuat i com? Reutilitzant!

Aquest vídeo correspon a la ImaginCity 2019, un taller que es fa conjuntament amb el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i que es repeteix cada any amb la participació de diferents escoles de la localitat.

més info